Cégünkről Eszközeink Munkáink Referenciák Partnereink Elérhetőségünk  
         
 
   A MultiGráf Stúdió 1994 óta működik a reklám-gyártás területén.
Az évek során gépparkunk bővülésével termékeink újabb és újabb felhasználási területeket hódítottak meg.

   A kültéri reklámfeliratok - gravírozott réz és eloxált alumínium cégtáblák - után, bekapcsolódtunk a beltéri információs táblarendszerek forgalmazásába, élvilágítós táblák és plasztikus betűk gyártásába. Kiállítás kivitelezők, belsőépítészek és grafikusok partnereként asztalokat, pultokat, makettet, térelválasztó paravánokat gyártottunk egyedi tervek alapján, standfeliratokat készítettünk vagy pl. egy exkluzív lakópark beltéri feliratozási rendszerét is megoldottuk egészen speciális igények alapján.

   Ma már, lézervágó berendezésünk segítségével nem csak gravírozunk és összeállítunk ajtótáblákat, hanem módunk és lehetőségünk nyílt új táblarendszerek kialakítására is a rendelkezésünkre álló anyagokból (acryl, fa, stb.)

   Kidolgoztunk olyan élvilágító tábla megoldást, mely exkluzív megjelenésével, nem csak mint reklámhordozó felület használható, hanem a lakáskultúra területén is alkalmazható hangulatvilágításként.

    A módszert továbbgondolva egyedi reklámajándékokat is tudunk ajánlani, pl. egy-egy épület átadásakor, munka befejezésekor emlékplakettok, díjak készíthetők, vagy személyre szóló ajándékot készíthetünk barátoknak, ismerősöknek, tanároknak, stb. a lehető legváltozatosabb anyagokkal és megoldásokkal..
A lézer egyik előnye a gyorsaság, a másik az a sok megoldási lehetőség amit kínál.

   Eddigi munkáink során inkább reklámstúdiók és nálunk nagyobb reklámgyártó cégek (Polisign, Akvamarin, Neon Sign) alvállalkozóiként vettünk részt egy-egy bevásárlóközpont (Pólus, Westend), vagy irodaház (Eximbank, MEHIB, ÁB-Aegon) feliratozásában. Közvetlen megrendelőinkkel - megelégedésünkre - több éves üzleti kapcsolatban vagyunk (Garancia Biztosító, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Rt., Fővárosi Vízművek, stb. )

   1999-től az Ikarus Iparipark területén bérelünk telephelyet. Igaz, ez kissé kint van a városból, de az ide érkező ügyfeleknek nincsenek parkolási gondjai, kényelmesen lehet ki- és bepakolni az autókba.

    Árainkkal és szolgáltatásainkkal szeretnénk támogatni minden kedves ügyfelünk munkáját,
hogy tájékozódni tudjunk…
 
         
lap tetejére
címszavakban: gravírozás, lézer gravírozás, gravír, információs tábla, információs táblarendszer,